Skip to content

Over mij

Graag stel ik mijzelf voor. Mijn naam is Pien en ik ben 32 jaar.
Zelf ben ik moeder van 2 mooie dochters en woon ik samen met mijn vriend in Bergen op Zoom. Iedere dag werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk als vitaliteitscoach en voedingsdeskundige. Mijn doel is om gezond leven leuk te maken. Door een gezonde relatie te hebben met eten en een goede balans in je voedings- en beweegpatroon kun je ook regelmatig genieten van iets ongezonds. Gezond leven hoeft namelijk niet saai te zijn!

Vitaliteitscoach

In mei 2023 heb ik de opleiding vitaliteitscoach met succes afgerond.
Ik begeleidt mensen en organisaties bij vitaliteitstrajecten. Op individueel niveau coach ik mensen naar meer zingeving, fysieke en geestelijke gezondheid. Daarnaast adviseer ik bedrijven op het gebied van vitaliteitsbeleid.

Voedingsdeskundige

Dit diploma heb ik behaald in 2021 en is erkend door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hier heb ik geleerd om op een verantwoorde manier je leefstijl aan te passen en je daar goed bij te voelen, zodat jij lekkerder in je vel zit. Ik geef je goed onderbouwde adviezen en handvatten om af te vallen zonder dieet, pillen of poeders. Daarnaast heb ik mijn hbo-diploma behaald voor plantaardige voeding. Dat betekend dat ik ook cliënten mag begeleiden naar een gezond, voedzaam en plantaardig voedingspatroon. Dit geldt ook voor zwangeren, kinderen, ouderen en sporters.

Voor de klas 

In 2022 ben ik gestart met gastlessen geven RSG ’t Rijks in Bergen op Zoom en het Jan Tinbergen College in Roosendaal. Hoe belangrijk is het om jongeren educatie te geven over gezonde voeding? Ook ligt de focus op waar onze voeding vandaan komt en hoe ons voedsel er in de toekomst uit zal gaan zien.